YOUTUBE'DA EN ÇOK İZLENEN 6 VİDEO!

Hoşgeldiniiiiz!Bugün moda ve lifestyle haricinde bir konuyla sizlerleyim. Son birkaç yıldır sosyal medyanın gücü göz ardı edilebilecek gibi değil. Hepimizin devamlı olarak video izlediği ve birçok vlogger/blogger'ın, şarkıcıların ve daha birçok farklı dalda sanatçının kazanç sağladığı bir platform olan Youtube'u mercek altına aldım.

       

Şimdi gelin hep beraber youtube üzerinden en çok görüntülenme sayısı alan videolara göz atalım!




1-LUIS FONSI - DESPACITO FT. DADDY YANKEE (3,2 MİLYAR)

          
 Porto Rikolu şarkıcı Luis Fonsi'nin şarkısı 6 ay içerisinde dinlenme rekoru kırdı! İspanyolcada ''Yavaşça'' anlamına gelen şarkı 13 Ocak'ta yayınlandı. Justin Bieber'la yaptıkları remix ve klibin insanda yarattığı yaz eğlencesiyle en çok izlenen video olması çok uzun sürmedi.



2- WIZ KHALIFA - SEE YOU AGAIN FT. CHARLIE PUTH (3 MİLYAR)

  
 ABD'li rapçi Wiz Khalifa'nın şarkısı 2015 yılında Hızlı ve Öfkeli 7'nin sonunda Paul Walker'ın anısına yayınlanmıştı. Rekoru kırdıktan sonra yaptığı açıklamada, şarkının çok sayıda kişiye ilham vermesinden ve hayatlarında bir etki yaratmasından duyduğu mutluluğu dile getirmiş.



3- PSY - GANGNAM STYLE (2,9 MİLYAR)

            
Güney Koreli şarkıcının hit şarkısı son 5 yıldır en çok izlenen videoydu. Ta ki geçen yıla kadar. Gerçekten bir döneme damga vuran dans figürü ve tarzıyla Psy Youtube sayacını bile bozmuş, şirket yazılımı yeniden kodlamak zorunda kalmış.



4- JUSTIN BIEBER - SORRY (2,7 MİLYAR)

          
 Her yaptığı ve yazdığı şarkı olay olan Kanadalı pop, R&B şarkıcısı Justin Bieber 22 Ekim 2015'te Purpose albümünden yayınladığı ''Sorry'' şarkısını Selena Gomez'a yazdığını Ellen Show'da itiraf etmiş ve sosyal medyada şarkı daha çok ilgi çekmiştir.



5- MARK RONSON - UPTOWN FUNK FT. BRUNO MARS (2,6 MİLYAR)

  
2014 yazı boyunca her yerde kulağımıza çalınan hit şarkı İngiliz şarkıcı Ronson'ın o dönemde çıkan albümünün bir şarkısıdır. Düetin Bruno Mars'la yapılması ve kıpır kıpır yerinizde duramayacağınız bir şarkı olması kısa sürede en çok tıklanan videolardan biri olabileceğinin zaten habercisiydi.

6- TAYLOR SWIFT - SHAKE IT OFF (2,3 MİLYAR)
       
Amerikalı şarkıcı-söz yazarı Taylor Swift'in 5. albümü için yazılan bir şarkıdır. Billboard ve Ituness listelerinde o dönemde hep 1 numara olmuştur. Hatrı sayılır bir hayran kitlesi olan Swift bu şarkısıyla Youtube'da da en çok izlenen videolardan biri olmuştur.





Arada sırada böyle farklı başlıklara da yer vermek istiyorum. Umarım beğenmişsinizdir, zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim!








Yorumlar

Popüler Yayınlar

KARDASHIAN AİLESİ NASIL BU KADAR ZENGİN VE ÜNLÜ OLDU?

10 FAVORİ OJEM (SONBAHAR-KIŞ)

BURSA'DA GİDİLECEK 10 MEKAN

İLK BLOG YAZIM! NASIL KARAR VERDİM?