KARDASHIAN AİLESİ NASIL BU KADAR ZENGİN VE ÜNLÜ OLDU?


Hoşgeldinizz!
Bugün tüm dünyanın ilgi odağı olan ve her yaptıklarıyla gündemde kalan Kardashian ailesini sizlerle incelemek istedim. Öncelikle aile çok kalabalık! Kris Jenner'ın Robert Kardashian ile evliliğinden Kim, Kourtney, Khloe, Rob adında 4 çocuğu ; Bruce(Caitlyn) Jenner'dan Kylie ve Kendall adında 2 çocuğu bulunuyor. Bruce Jenner'ın Kris'ten önce hala erkek olduğu zaman Linda'dan Brody ve Brandon adlı iki oğlu ; Crystie'den Burt ve Casey isimli iki çocuğu daha bulunuyor. Toplam 10 kardeşler! ABD'de 2007 yılından beri yayınlanmaya başlayan ve günümüzde de devam eden ''Keeping Up with the Kardashians'' adlı TV programında tüm özel hayatlarını gözler önünde yaşayarak adlarını duyurdular.

Peki Ermeni asıllı bu ailenin her attıkları adım, her söyledikleri tartışma, sosyal medya paylaşımları ise rekor kırıyor ama neden? Nasıl bu kadar gündemde kalmayı başarıyorlar?




Aileye ünü getiren isim Kim Kardashian! Bildiğiniz üzere Paris Hilton'un kişisel asistanı olarak başladığı bu macerada hep gözü yükseklerdeydi. Tabii ki ona bu ünü ve parayı asıl getiren kişi Paris Hilton'dur. Onu her davete ve gittiği yerlere götürüyor, giydiriyor(tabi kendisinden daha özensiz şekilde), ünlülerle tanıştırıyordu. Ama ona yanındayken süs köpeği gibi davrandığını söylemeden geçmeyelim. Kişisel her işini Kim'e yaptırıyordu. Nasıl olduğu bilinmez ama bir süre sonra gerçekten yakın arkadaş oluyorlar ve istediği üne sahip olana kadar bu böyle devam ediyor. Daha sonrasında Kim'in, R&B sanatçısı Ray J ile seks kasedi ortaya çıkıyor. Öncesinde dava açıyor ama sonra fikrini değiştirerek Vivid Entertainment isimli şirketle antlaşma yaparak 5 milyon dolara kasedi satıyor. Şuanda Kanye West ile evli olan Kim ; iki düğününün masraflarını sponsorlara ödetip, özel günlerin karelerini dergilere satarken servetine servet ekledi. Şuanda North ve Saint isimli iki evlatları var.

Ailenin diğer isimleride Kim'i örnek alıyor ve gündemden düşmemek için birçok hüner sergiliyorlar. İlgiyi seven aile dünya basınında büyük yere sahipler. Her paylaşımlarından ve çektirdikleri fotoğraflardan milyon dolarlar kazanıyorlar. Gerek saçlarını sapsarı yaparak gerek çok iddialı kıyafetler giyerek gerek devasal popolarıyla...Kylie ve Kendall'ın babaları Bruce ise cinsiyet değiştirerek Caitlyn oluyor ve gündemi çok uzun sürede o meşgul ediyor. Maaile de TV programlarında her şeyi paylaşıp tüm dünyaya hayatlarını açıyorlar. Yaşadıkları lüks hayat ve inişli çıkışlı ilişkileri ise programın izlenmesini çok daha heyecanlı hale getiriyor.



Kylie kendi kozmetik firmasını kurup milyonlarca satış yapıyor ve küçük yaşına rağmen Kim'i örnek alıp birçok estetik yaptırarak eleştirilere maruz kalıyor. Kendall VS Meleklerinden biri oluyor ve şuanda dünyanın en iyi top modellerinden biri, aralarında en uzun boylusu ve en doğalıdır. Kardeşi Kylie ile beraber giyim markası çıkarıyorlar ve Vogue tarafından çok beğenilerek satışları bir anda artıyor. Khloe ise ailenin kilolusu iken kocası tarafından aldatılıyor ve boşanıyor. O hırsla kilo verip, daha sonrasında bir arkadaşıyla beraber Good American isimli jean, bodysuit ve sweats parçaları satan bir marka kuruyor. Kourtney ailenin en büyüğü ve 9 yıllık ilişkileri olan Scott Disk'ten ayrılıyor. Bu ilişkiden 3 çocukları var: Mason, Penelope, Reign isimleri. 




Asıl olay bence erkek kardeşleri Rob'da bitiyor. Kylie'nin bir dönem beraber olduğu Tyga,  Blac Chyna'nın eski nişanlısı ve 1 erkek çocukları var. Tyga ve Blac Chyna ayrılınca ikiside Kardashianlarla beraber oldu! Blac Chyna şuanda Rob'la nişanlı ve çocukları var. Eski nişanlısı ve bir diğer çocuğunun babası Tyga'da görümcesi Kylie'yle beraberdi ama çok şükür ayrıldılar ve kafa karışıklıkları sona erdi.



Gelelim aileyi toparlayan ve sürekli kıvrak zekasıyla her şeyi çok normal gibi gösteren anne Kris'e! Çocuklarına bağlılığı ve onlarla arkadaş gibi olmasıyla, bütün olayları gündeme çevirerek normalleştiren bir ruh haliyle Kris Jenner herkesten alkışı hak ediyor. Helal olsun kadına demekten başka bir şey diyemiyorum. Sabrına ve her şeyi kendi lehine çevirme gayreti için önünde saygıyla eğiliyorum!

Kısaca bu aile Kim Kardashian'ın öncülüğüyle ve Kris'in bunları avantaja çevirmesiyle büyük ün kazandılar. Yaptırdıkları devasal popoları, göğüsleri ve dudaklarıyla yeni bir akım başlatarak kendilerini tarihe kazıdılar. Kalabalık ve birbirlerinin devamlı yanında olan bu ailenin her ferdi kendi fan kitlesine sahip ve milyonlarca dolar gelirleri var. Tabikide bu parayı lükse ve gösterişli hayata harcıyorlar. Bizler ise merakla takip ediyoruz...

Zaman ayırıp okuduğunuz için çok teşekkür ederim :)









Yorumlar

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar

10 FAVORİ OJEM (SONBAHAR-KIŞ)

BURSA'DA GİDİLECEK 10 MEKAN

İLK BLOG YAZIM! NASIL KARAR VERDİM?