2017 ÇANTA TRENDLERİ


 Hoşgeldinizzzzz!
 Moda sürekli ve sürekli olarak değişiyor. Hepimiz gardıroplarımızda kalıcı ve uzun süre kullanabileceğimiz çantalara yatırım yapmak istiyoruz. Tabii bu değişen hıza ayak uydurmak zor oluyor. Ama ben size moda öncüsü olan Gucci, Alexander Wang, Chanel, Louis Vuitton, Fendi, Chloe, Moschino vb markaların 2017 ilkbahar/yaz showlarındaki modelleri tanıtıp yapacağınız yatırımlar için fikir vermek istedim.







Çantalar son 2-3 yıldır hareketlenmeye başladı. Ama bu yıl çok daha hareketli haldeler. Desenler, motifler, çanta askıları ve zincirleri, çanta ponponları fazlasıyla dikkat çekici! Sade bir kıyafet kombininizi bile bu tarz iddialı çantalar ile tamamlayıp cool bir hava yaratabilirsiniz.









Bu yaz hasır çantalar beyaz gömlek, kot şort ve altın renkte aksesuarlarla kullanılıyor ve çok trend. Yuvarlak saplı çanta modeli ise Chloe markasının vazgeçilmezi oldu. Günlük veya şık bir yere giderken çok rahat kombinleyebileceğiniz bir çanta modeli. Torba çantalarda birçok markada görebileceğiniz farklı tarz ve renklerde karşımıza çıkıyor. Ama genel olarak bütün çantalarda da gördüğünüz üzere daha minimal daha hareketli olması hep ön planda!



Ama en trend olanları sırt çantaları ve belden bağlamalı olanlar. Çok farklı ambiyansı olan bu modeller spor şık kombinlerin vazgeçilmezi olacak. Birçok Top Model kullanmaya başladı bile! Şuan yatırım yapılması gereken ileride daha da trend olacak bu modellerden sizde edinmelisiniz. Zara, İpekyol, Twist gibi daha uygun fiyatlı markalardan örnek verdiğim tüm çantaların muadillerini rahatlıkla bulabilirsiniz.

Zaman ayırıp okuduğunuz için çok teşekkür ederim :)



Yorumlar

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar

KARDASHIAN AİLESİ NASIL BU KADAR ZENGİN VE ÜNLÜ OLDU?

10 FAVORİ OJEM (SONBAHAR-KIŞ)

BURSA'DA GİDİLECEK 10 MEKAN

İLK BLOG YAZIM! NASIL KARAR VERDİM?