TULUM MODASI


 Hoşgeldiniiz :)
 Bugün yıllardır herkesin çok severek hem günlük hem şık kombinlerinde kullandığı tulum(jumpsuit) modasını sizler için ele alacağım.
Öncelikle son birkaç sezondur desenlerin gücünü hepimiz her parçada görüyoruz. Tulumlarda da buna sık sık rastlıyoruz. İster vintage görünümlü ister modern görünümlü desen ve kumaşlar tercih edelim; en önemlisi kendi vücudumuza tanımak. Bunu unutmayalım!


İlk olarak günlük tercih edebileceğiniz kombinleri sizlere önereyim. Benim son zamanlarda tulumlarına en bayıldığım iki marka Zara ve Twist, sonrasında Mango. Bu üç markanında kumaş kalitesi gerçekten çok iyi.




Tulumunuzu tercih ettikten sonra onu sporlaştırmak veya şıklaştırmak sizin elinizde. Eğer gün içerisinde dışarı çıkarken giyecekseniz ayağınıza güzel bir sandalet, elinize minimal bir çanta ve güneş gözlüklerinizle kombinlemeniz yeterli! Ama akşam bir yere gidecekseniz ayağınıza taşlı bir sandalet veya topuklu ayakkabı, üzerinize deri bir ceket ve dikkat çeken bir ruj sürdünüz mü tamamdır!






Bahçıvan tulumu olarak adlandırılan ''Salopet''ler ise tartışmasız en sevimli bulduğum! Özellikle kışın içerisine kazak, yazın içerisine renkli tshirtler giyildiğinde o bol ve salaş görüntüye; bıcır bıcır duran hallere bayılıyorum. Hamilelerinde rahatlığından dolayı vazgeçilmezi, onlara ayrı yakıştırıyorum.

En son olarakta yaz sonuna geldiğimiz için ve düğün sezonu tam gaz devam ettiğinden, daha şık ve iddialı tulumları da size önermek istedim. Noname birçok markayıda tercih edebilirsiniz ama marka vermem gerekirse Forever New ve İpekyol'un tulumları kelimenin tam anlamıyla şahane! İster günlük ister şık kombinleriniz için güzel fikirler edinebilirsiniz.

Düğün veya özel davetleriniz için size ufak ipuçları: Daha sade ve düz desenler tercih etmeye özen gösterin. Göz yoran veya sizi olduğunuzdan daha iri gösterebilecek desenleri seçmeyin. Ayakkabınız, çantanız ve saç-makyajınız daha ön planda ve doğal olsun. Aksesuar seçimlerinizle de şıklığınıza şıklık katabilirsiniz.


Zaman ayırıp okuduğunuz için çok teşekkür ederim :)







Yorumlar

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar

KARDASHIAN AİLESİ NASIL BU KADAR ZENGİN VE ÜNLÜ OLDU?

10 FAVORİ OJEM (SONBAHAR-KIŞ)

BURSA'DA GİDİLECEK 10 MEKAN

İLK BLOG YAZIM! NASIL KARAR VERDİM?