2017 KADIN&ERKEK PLAJ MODASI

 Hoşgeldinizzzzz! Bu hafta sizler için plaj modasını ele aldım. Malum yaz geldi artık havuz, deniz, beach party sezonu açıldı. Alışveriş yapanlar kadar yapmayanlar ve dolaplarına ekstra yeni parçalar eklemek isteyenlerde vardır. Bu yüzden plajlarda dikkat çekmek isteyen ve modadan geri kalmak istemeyen kadınlarımız ve erkeklerimiz bu yazıya dikkat etsin :)

 Bu yaz yine her zamanki gibi çok renkli geçecek. Bol bol tropikal desenler ve renk cümbüşleri göreceğiz. Ama unutmadan her kadın vücudunu iyi tanımalı ve ona göre bikini veya mayolarını tercih etmeli. Eğer bel tarafınız daha kiloluysa kalın kenarlı bikini altları, bacak boyunuz kısaysa yan tarafı açık mayolar boyunuzu daha uzun gösterecektir, eğer iri göğüslüyseniz kalın bikini askıları tercih edebilirsiniz. Bunun gibi kapatmak istediğiniz kusurlarınız için ufak numaralar işinizi görecektir.

  Kendini özgür ve rahat hissetmek isteyenler botanik desenleri tercih edebilir. El yapımı kreasyonlar ve desenler her beden için mevcut artık piyasada. Kendini daha feminen hissetmek isteyenler ise yazılı mayolar bu yaza damga vuracak! 
Tek renk bikini tercih edenler fırfırlar, danteller vb hareketlilikler katıp daha seksi bir görünüş elde edebilirler. Koton, H&M ve Zara'da uygun fiyatlı örneklerini bulabilirsiniz. Benim ise sürekli kullandığım ve tercih ettiğim 3 marka: Oysho , Zeki ve Calzedonia ürünlerini yıllarca kullanabilirsiniz. Hiçbir sorun olmayacak kalitede ve şıklıktadırlar.


                                     






Tabiki aksesuarlar beachlerdeki görüntünüzü asıl tamamlayacak olan parçalardır. Hasır çantalar ve yine hasır yazılı büyük şapkalar, bol bol kolyeler bileklikler ve halhallar, dantel pareo ve kimonolar, hatta eğlenceli vücut stickerları, desenli havlularınız ve daha birçoğu... Bu yaz tak takıştır modası var. Fazlalıktan kaçınmayın! Renkleri match etmeyi göz ardı etmeyin.









Erkekleri de bu yaz sahillerde modaya ayak uydururken görmek istediğimiz için onlar içinde araştırmalar yaptım. Son 1 yıldır erkekler artık sahillerde tshirtler yerine keten veya şile bezi gibi yazlık kumaşlardan olan gömlekleri üstüne giyiyor. Altına giydikleri şort mayolar da ise artık uzun boy yok! Daha kısa, daha renkli mayolar tercih ediliyor. Eğer çok desenli bir mayo tercih ettiyseniz üstüne tek renk bir gömlek, daha düz bir renk mayo tercih ettiyseniz çiçekli veya başka desenli gömlekler üstüne tercih edebilirsiniz. Ve lütfen slip mayo tercih etmeyin :(



Zaman ayırıp okuduğunuz için çok teşekkür ederim :)

Yorumlar

Popüler Yayınlar

KARDASHIAN AİLESİ NASIL BU KADAR ZENGİN VE ÜNLÜ OLDU?

10 FAVORİ OJEM (SONBAHAR-KIŞ)

BURSA'DA GİDİLECEK 10 MEKAN

İLK BLOG YAZIM! NASIL KARAR VERDİM?