NATURAL FRESH MAKEUP ÖNERİLERİ


 Hoşgeldinizzz! Yazın kadınlar çok ağır ve yoğun makyaj yapmak istemiyorlar. Bende en beğendiğim doğal ve bol bol aydınlatıcı kullanılan makyaj önerilerini sizinle paylaşmak ve fikir vermek istedim. Umarım okurken keyif alırsınız...


 Yazın eğer çok iddialı rujlar sürmek istemiyorsanız, nude dudaklara yönelip aydınlatıcı ve kontürü arttırabilirsiniz. Cildinize güneş kremi ve nemlendiricinizi sürdükten sonra ya cildinize hiçbir şey sürmeyin ya da BB/CC Cream'leri tercih edin. Fondötenler çok yoğun ve ağır bir görüntü oluşturabilir. Yanaklarda doğal güneş pembeliği veya turunculuğu, kahve veya pembe nude tonlarında parıltılı farlar, lipglosslar ve bol bol aydınlatıcı ile makyajınızı bitirebilirsiniz.

                                      
 
                                      

 Yazın ben en çok dikkat çeken renklerde dudaklar ve yoğun kirpik görüntüsünü seviyorum. Hem doğal hem seksi! Sizde benim gibi düşünenlerden iseniz mor, pembe, kırmızı, turuncu... Dilediğiniz rengi teninize ve kıyafetlerinize göre tercih edin. Sonra bütün dikkatler üzerinizde olacak eminim.
 
                                     

                                     

Kirpiklerinize en az 2 kat rimel kullanıp kirpik diplerinizi siyah bir kalem veya farla belirginleştirir dağıtırsanız gözlerinizin rengi ortaya çıkar. Ama yüzünüzde gözleriniz kadar kaşlarınızda çok önemli! Esmerler ve kumrallar özellikle kaşlarını yukarıya doğru tarayıp doğal bir şekilde kaşlarını doldurmalı. Sarışınsanız eğer kaş altlarınızı ve yüzünüzü bol bol aydınlatıcı kullanarak belirgin hale getirebilirsiniz.
                                     

                                     

Eğer bu kadar iddialı rujlar sürerken taşırmaktan korkuyorsanız, ruj renginize yakın bir dudak kalemi ile dudaklarınızı çerçeveleyip içini doldurabilirsiniz. Böylece hata yapma payınız düşer ve rujunuzun kalıcılığı artar.

                                     
                          

                               

Yazın daha doğal daha az ürünle ama bol aydınlatıcı kullanarak makyaj yapın. Emin olun çok daha fresh bir görüntüye sahip olacaksınız. Zaman ayırıp okuduğunuz için çok teşekkür  ederim :)



Yorumlar

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar

KARDASHIAN AİLESİ NASIL BU KADAR ZENGİN VE ÜNLÜ OLDU?

10 FAVORİ OJEM (SONBAHAR-KIŞ)

BURSA'DA GİDİLECEK 10 MEKAN

İLK BLOG YAZIM! NASIL KARAR VERDİM?