2017 YAZ SANDALET&TERLİK TRENDLERİ


 Hoşgeldiniiiz! Yaz modası bitmek bilmiyor. Konular giyim kuşam olunca sonu gelmiyor resmen.Bugünki konum, yazın hepimizin severek kullandığı sandalet, espadril ve terliklerin hangileri trend hangileri değil; nasıl kombinleyebileceğimiz üzerine olacak.

Yaz akşamları özellikle bir kot şort tshirt çıktığımızda da dümdüz bir elbise giydiğimizde de severek kullanabileceğimiz Birkenstocklar, Şeyma Subaşı'yla popüler olan Nomadic Republic'in su geçirmeyen sandaletleri, butik markalarda veya avm'lerde bile rahatça ulaşabileceğimiz taşlı veya ipli sandaletler, Gucci'den Chanel'e birçok lüks markanın terlikleri... Sonu gelmeyen ve her tarza hitap edebilecek, her bütçeye uyum sağlayacak birçok farklı modelle karşı karşıyayız.  





Nomadic Republic'in sandaletlerine online siteden veya Room and Romours mağazalarından ulaşabilirsiniz.



Tabiki sandaletler, terlikler giyiyoruz ama kıyafet kombinlerimiz hazır olsada her şeyden önce 'ayak'larımızın hazır olması gerekir. Pedikürünüzü yaptırıp, ojenizi sürdükten sonra ayak kremlerinizi sürmelisiniz. Böylece ayaklarınız hem çok daha bakımlı gözükecek hem de ayaklarınız neme doyacak. Sonuçta bakımsız bir ayağı hiçbir ayakkabı iyi gösteremez!





Espadril veya taşlı terliklere uygun fiyatlı alternatif markalar: Neslihan Canpolat, Yargıcı, Zara, İpekyol, Twist, Nine West, Mudo, Aldo, Derimod, Deriden, İnci, Hotiç vb.







Kıyafet ve çanta seçiminizi yaptıktan sonra asıl eğlenceli kısım ayaklara geçelim hemen. Öncelikle artık çantanız ayakkabınızla aynı renk olmalı diye bir kural yok! Artık zıt renkler veya ton sür ton şeklinde kombinler daha trend. Mesela çok hareketli bir elbise ya da renkli bir kıyafet kombini yaptınız o zaman daha sade daha şık bir ayakkabı tercihi yapmalısınız. Ama kıyafet kombininiz daha sade olduğunda takılarınız, oje renginiz ve hareketli sandaletlerle veya terliklerle kombininizi dikkat çekici hale getirip modernleştirebilirsiniz.







Birkenstock terliklere birçok online siteden, Boyner, Markapark, Superstep gibi mağazalardan ulaşabilirsiniz.





Umarım keyif alarak okumuşsunuzdur, zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim :)



Yorumlar

Popüler Yayınlar

KARDASHIAN AİLESİ NASIL BU KADAR ZENGİN VE ÜNLÜ OLDU?

10 FAVORİ OJEM (SONBAHAR-KIŞ)

BURSA'DA GİDİLECEK 10 MEKAN

İLK BLOG YAZIM! NASIL KARAR VERDİM?