KIZLAR ERKEKLERE NASIL GÜVENİR?

 Hoşgeldiniz! Bugünki konum aslında hepimizi ilgilendiriyor. Kadınlar güven duyduğu, huzur bulduğu ve duygusal olarak kendini tatmin eden erkeklerle beraber olmak isterler. Ama böyle birini bulmak çok zor. Bulan kişileri şanslı sayıyoruz. Peki siz karşınızdaki kişiye sonuna kadar güveniyor musunuz? 

 Erkekler, kadınlara hiçbir zaman net ve dürüstçe kendilerini ifade edemiyor; bu yüzden bizimde onları anlamamız imkansız oluyor. Üstüne üstlük kızların çok zor olduğunu söylüyorlar. Hayır! Zor olan bizler değiliz, siz kendinizi iyi ifade edemiyorsunuz. Bizde sizden bir şeyler bekliyoruz. Sizin ne istediğinizi bilmeden hareket edemeyiz sonuçta değil mi?

 Güven, zor kazanılan ve çabuk kaybedilen bir şeydir. Bir kız içinse en önemli şeydir. Sadakat, huzur ve güven. Öncelikle bir ilişkiye başlamak istiyorsanız veya herhangi bir kız arkadaşınızın güvenini kazanmak istiyorsanız bunu sadece sözlerinizle ifade etmeniz bir işe yaramayacaktır. Kızlar her zaman bunu göstermenizi, hissettirmenizi isterler. Nasıl mı? Öncelikle karşınızdakini iyi tanımak için çaba gösterin, zaman ayırın. Neyi sevdikleri, neyi sevmedikleri, ilgi alanları... Ama bence en önemlisi neleri sevmedikleri. Hiçbir kız karşısındaki erkeğin ona sevmediği şeyler için baskı yapmasına, kısıtlamasına ve yargılamasına katlanamaz. Huyuna gitmek önemli olan insanın😻 O kişi hakkında bütün fikirleri edindiniz, kafanızda bir şeyler oluştu diyelim ki. Ondan sonra asıl olay başlıyor...

 Sonraki level ise kendinizi ona anlatma ve inandırma kısmı. Bence en zoru! Kendimden yola çıkarak söyleyebilirim ki; karşımdaki insan bana kendisini tam olarak her şeyiyle dürüstçe ifade ettiğinde, bana zaman ayırıp sabrettiğinde , sonsuz bir saygı gösterdiğinde, beni değerli ve eşsiz hissettirdiğinde ona karşı ancak emin adımlarla ilerleyebilirim. Ondan sonrası ise hislerle devam ediyor. Hislerinizden emin olmadan zaten bütün bunları uygulayamazsınız değil mi? Bundan sonra her şey karşılıklı devam edecektir. Beklemediği anlarda da küçük sürprizler, özel hayatımız hakkında bilgiler, yakın arkadaş çevremizle tanışıp vakit geçirmeler, sadece ikiniz arasında olan sırlar veya espriler... Bunların hepsi aradaki ilişkiyi daha emin adımlarla ilerletir. Hele bir de sadakatinizi gösterirseniz, onu hayatınızda tek olduğuna inandırırsanız mutlaka sizde sadakat görürsünüz.

 Kısaca arkadaşlar, her zaman herkese karşı kendimiz gibi olmalıyız. Bir başkası gibi davranmak, dürüst olmamak size hayatta her zaman kaybettirir. Karşınızdaki kişiye karşı ne kadar çok zaman ayırır, anlamaya çalışır, yargılamadan yanında olur, her türlü üzüntüyü ve sevinci beraber paylaşırsanız ; o kişi kendini her zaman özel ve güvende hisseder. Hayatınızda her zaman sizi yansıtan gerçek insanlar olması ümidiyle. Değer verin, mutlu edin, saygı gösterin, sevilin ve çok sevin...

 ''Sevdiğin kadar sevilirsin.'' -Can Yücel

Yorumlar

Popüler Yayınlar

KARDASHIAN AİLESİ NASIL BU KADAR ZENGİN VE ÜNLÜ OLDU?

10 FAVORİ OJEM (SONBAHAR-KIŞ)

BURSA'DA GİDİLECEK 10 MEKAN

İLK BLOG YAZIM! NASIL KARAR VERDİM?