EŞOFMAN MODASI

Hoşgeldiniiiz!


Bu hafta sizlere Instagram anket sorularımın kazanan konusu ''Eşofman Modası''nı anlatacağım. Son dönemlerde günlük stillerimizi paçaları büzgülü, pijama görünümlü, salaş ve rahat eşofmanlar belirler oldu. Spor görünümü şıklaştıran birçok ünlü de uzun süre manşetlerde yer aldı. Şimdi bakalım ben bütün bu farklı kombinler arasından neleri öneriyorum...


Öncelikle spor kombinleri topuklu ayakkabı ve mücevherlerle kombinleyen Kardashian ve Hadid kardeşlerden bahsetmeme gerek yok değil mi? Rihanna, Selena Gomez... Onları tanımayan görmeyen yoktur diye düşünüyorum. Yeni bir akım başlatarak tüm dünyayı peşlerinden sürüklüyorlar.. Türklerin topuklu ayakkabı ve eşofmana bakış açısı pek olumlu olmasa da tercihen giymek isteyenler için buraya fotoğraflarını bırakayım.




Tabiiki her zaman topuklu ayakkabıyla kombin yapmıyorlar. Ama dikkat ettiğim en önemli detay eşofmanları genelde takım halinde alt-üst beraber kullanıyorlar ve renk uyumuna dikkat ediyorlar. 




Kot ceketlerin eşofmanlarla bile kullanıldığını görüyorsunuz. Bence herkesin dolabında olması gereken en önemli joker parçalardan biridir. Eşofmanları takım olarak giydiğinizde illa spor çanta almalıyım düşüncesinden yavaşça uzaklaşabilirsiniz. Düz sade orta boy çanta veya desenli sırt çantaları tercih edebilirsiniz. Günlük dışarıda yada yolculuklarınızda vazgeçmeyeceğiniz parçalar edinmelisiniz.


Çok pahalı veya uygun fiyatlı markalarda mutlaka ulaşabileceğiniz bu parçada bu sezon çok revaçta. Bu yıl daha sık görmeye devam edeceğimiz pantolon/eşofman modelini kombinlemekte çok basit. İster spor ayakkabılarınızla ister şık bir kazak ve topukluyla... Nereye gideceğinize göre tercih sizin!

Peki en merak edilen soruya gelelim. Bu eşofman takımı modellerine Nike, Adidas ve Hummel gibi markalar haricinde uygun fiyatlı nerelerden ulaşabilirz? 


Beğendiğim 2 parça benzer eşofman altı Zara ve H&M'den. Bunlar gibi Pull&Bear markasında da tshirt ve basic altlara ulaşabilirsiniz. Şimdiden yapacağınız alışverişler için ufakta olsa yardımcı olabildiysem ne mutlu bana!

Zaman ayırıp okuduğunuz için çok teşekkür ederim :)









Yorumlar

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar

KARDASHIAN AİLESİ NASIL BU KADAR ZENGİN VE ÜNLÜ OLDU?

10 FAVORİ OJEM (SONBAHAR-KIŞ)

BURSA'DA GİDİLECEK 10 MEKAN

İLK BLOG YAZIM! NASIL KARAR VERDİM?