2017 BOT&ÇİZME MODASI

Hoşgeldiniiz!
Soğuk havalar bir anda kendini hissettirmeye başlamışken ve mağaza vitrinlerine kışlıklar çıkmışken size bayıldığım parçaları göstermek istedim.


Kışlık alışverişe çıkacak olanlar ve dolabına doğru yatırım yapmak isteyenler önerilerimi dikkate alabilirler. Soğuklar bir geldi pir geldi biliyorsunuz. Öncelikle bu sezon uzun çorap çizmeler, kadife kısa botlar, rugan küt burunlar ve daha birçoğu bizleri bekliyor.




Bu sezon botları daha çok metaryallerle hareketlendirmişler. Topuklar veya üzerlerine olan nakış işlemeler çok daha dikkat çekici ve iddialı. Ben ayakkabımın çok hareketli olmasını istemiyorum derseniz, topuk detaylı olan parçalara mutlaka bakmalısınız.




Frapan ve iddialı olmak isteyenler ise ışıl ışıl parlayabilirler! Parlak kumaşlar veya göz alıcı tokalar vitrinlerde sizi bekliyor. Bunun yanı sıra bol nakışlı ve renkli kadife kumaşlarda dikkat çeken parçalardan.


Ama yok ben o kadar iddialı parçalar giyemem diyorsanız, bu sezon her parçada inci ve zımba detayları göreceksiniz. Düz siyah bir botu ufak dokunuşlarla çok farklı hale getirmişler. Günlük olarak çok rahat herkesin tercih edebileceği seçeneklerden. İnci ve zımba detaylı ürünler üzerine ayrı bir başlıkla blog yazısı yazacağım zaten. Fakat bu aralar biliyorsunuz nispeten uygun fiyatlı olan Zara'nın gerçekten çoğu ürününe bayılıyorum. Dönem dönem bazı markalara takılıp kalabiliyoruz birkaç sezondur da Zara çok iyi işler çıkarıyor.


Uzun ve düzgün bacaklarınız varsa direk uzun çizmelere koşun! Duruşları ve bacağı saran formları gerçekten dikkatleri hemen çekiyor.

Bu sezon paylaştığım bu ürün ve benzerlerini çok sık göreceğiz.Sizlerde kış alışverişinizi yaparken dolabınızda kendi stilinize en uygun ve doğru parçayı, sezon trendlerine göre tercih edebilirsiniz.

Paylaştığım ürünler Zara, Pull&Bear, Twist ve Bershka..

Umarım sizin için faydalı bir yazı olmuştur, zaman ayırıp okuduğunuz için çok teşekkür ederim :)







Yorumlar

Popüler Yayınlar

KARDASHIAN AİLESİ NASIL BU KADAR ZENGİN VE ÜNLÜ OLDU?

10 FAVORİ OJEM (SONBAHAR-KIŞ)

BURSA'DA GİDİLECEK 10 MEKAN

İLK BLOG YAZIM! NASIL KARAR VERDİM?