KÜRK MODASI

 Hoşgeldiniiiz!
Bugün sizlere moda dünyasında hiçbir zaman popülerliliğini kaybetmemiş ama bu dönem moda devlerinin showlarında da gördüğümüz üzere yükselişe geçen 'Kürk' Modasını anlatacağım.


 Bizi çok hareketli ve dikkat çekici parçaların olduğu bir kış sezonu bekliyor. Detaylarına hayran kaldığım birçok ürünü paylaşıp, size de kış alışverişleriniz için fikir vermek istedim. Öncelikle gerçek kürke benimde karşı olduğumu, yapay/suni kürkleri ve peluşları önerdiğimi belirtmek isterim.





Soğuk kış günlerinde hiçbirimiz üşümek istemeyiz değil mi? Hem sıcacık olalım hemde frapan görünelim istiyoruz. Kürk önceden daha şık kombinlerimizde bize eşlik ederken artık günlük stilimize rahatça uyarlayabileceğimiz bir hal aldı.





Bu sezon tartışmasız her parçasına ayrı ayrı bayıldığım nispeten uygun fiyatlı olan Zara markasıdır. Yazımdaki önerilerin çoğu da bu markaya ait. Kazak ve sweatshirtlerin detaylarını gerçekten çok sevdim; çok şık ve sade! Kürk ceketleri çok iddialı bulanlar, ceketlerin içerisinde kürk olan modelleri tercih edebilirler.







Tabiki sadece kıyafetlerimizde kürk olacak değil ya! Aksesuarlarımız, terlik/ayakkabılarımız, çantalarımızdan hatta telefon kılıflarımıza kadar her yerde olacak! Düz bir kombini bile daha hareketli ve daha elegan bir hale getirebilecek ufak detayları kullanabiliriz. Tercih sizin!

Umarım yazımı severek ve önerdiğim parçaları beğenmişsinizdir, zaman ayırdığınız için çok teşekkürler :)





   



Yorumlar

  1. Farklı konular da yazmayı denemelisiniz.Daha geniş kitlelere ulaşmak için.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle yorum ve fikir için çok teşekkür ederim. Önerileriniz varsa mutlaka dikkate alırım, yazabilirsiniz😌

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar

KARDASHIAN AİLESİ NASIL BU KADAR ZENGİN VE ÜNLÜ OLDU?

10 FAVORİ OJEM (SONBAHAR-KIŞ)

BURSA'DA GİDİLECEK 10 MEKAN

İLK BLOG YAZIM! NASIL KARAR VERDİM?